EDSZM

 

Híreink

Levelezõlistánk szabályzata

Levelezõlistánk szabályzataAz Egyesület tagjai felkerülnek a csoportos levelezõlistánkra, melynek legfõbb elõnyei, hogy:

- Megkönnyíti az egymás közti információt a kórházakban dolgozó szociális munkások között.

- Felteheted kérdéseidet a munkáddal kapcsolatos ügyekben.

- Friss információkra, hírekre tehetsz szert.

- Segítséget kérhetsz az esetek megoldásában. Stb.

Kedves Levelezõlista Tagok!

A 2015. október 20-i közgyûlésen az átrendezõdött célok mentén az Egyesületünk úgy határozott, hogy a levelezõ listát csak az egyesület rendes tagjai számára teszi nyilvánossá.

Így azok a korábbi tagjaink, akik nem juttatták el a közgyûlés idõpontjáig az aláíró ívet, átmenetileg lekerülnek a levelezõlistáról.

Az Egyesület továbbra is szívesen vár tagjai sorában mindenkit, aki gondolataival, aktív munkájával szeretne csatlakozni hozzánk. Mindazok, akik az Egyesület életérõl szeretnének tájékozódni-, de nem tagjai annak – megtehetik ezt az Egyesület folyamatosan bõvülõ honlapján (www.eudszm.hu), a hivatalos Facebook oldalunkon, az Egyesület által szervezett rendezvényeken, valamint a nyilvános közgyûléseken.

Budapest, 2015. 12. 02.

Veres Erzsébet, kórházi szociális munkás, EÜDSZM elnök

Kedves Levelezõlista Tagok!

Az utolsó pillanatok egyikében megragadom az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy aki még nem erõsítette meg tagsági kérelmét, még mindig megteheti.

Szerintem nagyon gyümölcsözõ, eredményes éveket zárt az Egyesület a közelmúltban. Alig 2-300 fõbõl álló szakmánk presztízsének és elismerésének küzdelmében mindenki összefogására szükség van. A levelezõlista sokunknak nyújt információt, erõt a szélmalomharchoz és nagyon hasznos kapcsolattartási forma, mivel térben nagyon messze vagyunk egymástól és sokunknak nincs kivel megbeszélnie a szakmai dilemmákat.

Egy szó, mint száz: erõsítsétek meg tagsági szándékotokat az új belépési nyilatkozat kitöltésével. A nyilatkozat beküldhetõ postai úton a következõ címre 2 pld-ban: Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesülete,1092 Budapest, Liliom utca 8.

És miután elküldted, kérjük erõsítsd meg a titkar@eudszm.hu email címen!

2016. 02. 08.

Üdvözlettel:

Tõtõsné Szilágyi Mária, csoportvezetõ szociális munkás

Letlthet anyagok