E‹DSZM

 

Híreink

Szakmaközi Teázó 2017. 07. 20.

Szakmak√∂zi Te√°z√≥ 2017. 07. 20. Kedves Koll√©ga! Az E√úDSZM sok szeretetttel megh√≠vja √Ėnt √©s kedves munkat√°rsait egy haj√≥k√°z√≥s, k√∂z√∂s besz√©lget√©sre, ismerked√©sre.

Kedves Középmagyarországi Régiós Kolléga!

Szeretettel v√°runk k√∂vetkez√Ķ alkot√≥ egy√ľttl√©t√ľnkre az eg√©szs√©g√ľgyben dolgoz√≥ – nem csup√°n a K√∂z√©pmagyarorsz√°gi R√©gi√≥ - szoci√°lis munk√°sak√©nt, vagy annak k√©pvisel√Ķjek√©nt.

Tal√°lkoz√°s: XIII.ker. J√°szai Mari t√©r 14 √≥rakor - a Pozsonyi √ļt √©s az √öjpesti rakpart k√∂z√∂tti padokon - Margith√≠d pesti h√≠df√Ķ √©szaki oldal√°n.

A haj√≥n helyet tal√°lva (ind.: 14:23) ismerked√©s egym√°ssal. Menetk√∂zben r√°l√°tunk a Margitsziget, a N√©psziget √©s az √ČLET m√°sik oldal√°ra. A N√©psziget mellett elhaj√≥zva l√°thatjuk a Twist Oliv√©r √©s a L√©that√°r Alap√≠tv√°nyokn√°l dolgoz√≥ utcai szoci√°lis koll√©g√°k - Yacht Klub k√∂zeli Alanyait is...

R√≥mai partra meg√©rkezve (15:11), ott helyet foglalva - ahol h√Ľs van √©s csend - v√©lem√©nyt cser√©l√ľnk a sz√ľl√Ķtart√°s t√∂rv√©ny √©rtelmez√©s√©r√Ķl √©s alkalmaz√°s√°r√≥l az id√Ķs- √©s a hajl√©ktalan ell√°t√°sban.

Vendégeink:

Horváth Gyöngyi РZuglói Kormányhivatal (nemrég a Bajcsy Kh szociális munkása volt)

Bern√°th M√≥nika – Nappali Meleged√Ķ √©s Utcai Gondoz√≥ Szolg√°lat - XV.ker. UGSZ

Tóth Franciska РLéthatáron Alapítvány, UGSZ (IV.ker.)

Es√Ķ eset√©n a Te√°z√≥ a P√©terfy Baleseti K√∂zpontban (Budapest, VIII. Fiumei √ļt 17.) lesz.