EÜDSZM

 

EgyesĂŒletĂŒnk

AdĂł 1%

AdĂł 1%
ADÓJA 1%-val KÉRJÜK, TÁMOGASSA EGYESÜLETÜNKET!

AdĂłszĂĄmunk: 18267512-1-43

BankszĂĄmlaszĂĄm: CIB Bank Zrt. 10700691-49905607-51100005

Nagyon KöszönjĂŒk!

VezetÔség

VezetÔség
VezetÔség és alapító tagok

Belépési nyilatkozat (Tagfelvétel)

Belépési nyilatkozat (Tagfelvétel)
Szeretettel vĂĄrjuk az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi intĂ©zmĂ©nyekben dolgozĂł szociĂĄlis munkĂĄsok valamint kĂłrhĂĄzi szociĂĄlis munkĂĄt oktatĂł kollegĂĄk jelentkezĂ©sĂ©t. BĂ­zunk benne, hogy közös összefogĂĄssal, szakmĂĄnk Ă©rtĂ©keit kĂ©pviselve a szociĂĄlisan hĂĄtrĂĄnyos helyzetĂ» vagy veszĂ©lyeztetett szemĂ©lyek szĂĄmĂĄra egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄsuk sorĂĄn is hatĂ©kony segĂ­tsĂ©get tudunk nyĂșjtani szociĂĄlis problĂ©mĂĄik megoldĂĄsĂĄban.

AlapszabĂĄly

AlapszabĂĄly
Az EgyesĂŒlet legfontosabb cĂ©lja az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szociĂĄlis munkĂĄval kapcsolatos Ă©rdekkĂ©pviselet, azaz az egĂ©szsĂ©gĂŒgyben dolgozĂł szociĂĄlis szakemberek ĂĄltalĂĄnos Ă©s speciĂĄlis Ă©rdekeinek vĂ©delme, valamint az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szolgĂĄltatĂĄst igĂ©nybe vevĂ” szociĂĄlis hĂĄtrĂĄnnyal rendelkezĂ” vagy szociĂĄlisan veszĂ©lyeztetett szemĂ©lyek vĂ©delme Ă©s Ă©rdekkĂ©pviselete.

ElnöksĂ©gi ĂŒlĂ©sek

ElnöksĂ©gi ĂŒlĂ©sek
ÉrtesĂ­tjĂŒk minden kedves Tagunkat Ă©s az EgyesĂŒlet irĂĄnt Ă©rdeklĂ”dĂ”ket ELNÖKSÉGI ÜLÉST tartottunk 2017. 06.07-Ă©n.

Közgyûlés

Közgyûlés
2018. mĂĄjus 4.

TĂĄjĂ©koztatjuk kedves Tagjainkat Ă©s az EgyesĂŒlet irĂĄnt Ă©rdeklĂ”dĂ”ket, hogy a 2018. mĂĄjus 4-Ă©n közgyĂ»lĂ©st tartunk.

A közgyûlés meghívója a letölthetÔ anyagoknål elérhetÔ!

KözhasznĂșsĂĄgi jelentĂ©sek

KözhasznĂșsĂĄgi jelentĂ©sek

Hírlevél

Hírlevél
A levelezĂ”listĂĄn törtĂ©nĂ” napi kapcsolattartĂĄs valamint a honlap mellett hĂ­rlevĂ©lben is összefoglaljuk az elmĂșlt idĂ”szak törtĂ©nĂ©seit. HĂ­rlevelĂŒnket tagjaink rĂ©szĂ©re elektronikus formĂĄban tovĂĄbbĂ­tjuk.

Krónika (a kezdetektÔl 2014-ig)

Krónika (a kezdetektÔl 2014-ig)
5 ÉVES AZ EGYESÜLET!

SzĂŒletĂ©s napja: 2009. augusztus 18.

A letölthetĂ” anyagnĂĄl olvashatjĂĄtok Ă©ves visszatekintĂ©seinket, melyben az elmĂșlt 5 Ă©v EgyesĂŒleti munkĂĄit idĂ©zzĂŒk fel.