EÜDSZM

 

EgyesĂŒletĂŒnk

Belépési nyilatkozat (Tagfelvétel)

BelĂ©pĂ©si nyilatkozat (TagfelvĂ©tel)Szeretettel vĂĄrjuk az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi intĂ©zmĂ©nyekben dolgozĂł szociĂĄlis munkĂĄsok valamint kĂłrhĂĄzi szociĂĄlis munkĂĄt oktatĂł kollegĂĄk jelentkezĂ©sĂ©t. BĂ­zunk benne, hogy közös összefogĂĄssal, szakmĂĄnk Ă©rtĂ©keit kĂ©pviselve a szociĂĄlisan hĂĄtrĂĄnyos helyzetĂ» vagy veszĂ©lyeztetett szemĂ©lyek szĂĄmĂĄra egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ellĂĄtĂĄsuk sorĂĄn is hatĂ©kony segĂ­tsĂ©get tudunk nyĂșjtani szociĂĄlis problĂ©mĂĄik megoldĂĄsĂĄban.

Rendes tag lehet minden olyan felsĂ”fokĂș (Ba., Msc.) szociĂĄlis szakkĂ©pzettsĂ©ggel rendelkezĂ” termĂ©szetes szemĂ©ly, aki MagyarorszĂĄgon egĂ©szsĂ©gĂŒgyi terĂŒleten szociĂĄlis munkĂĄt vĂ©gez, az egyesĂŒleti cĂ©lokkal egyetĂ©rt, annak munkĂĄjĂĄban tevĂ”legesen rĂ©szt kĂ­vĂĄn venni, valamint az AlapszabĂĄly rendelkezĂ©seit elfogadja, szĂĄndĂ©kĂĄt belĂ©pĂ©si nyilatkozatban kinyilvĂĄnĂ­tja Ă©s az egyesĂŒleti tagdĂ­jat megfizeti. Az elsĂ” tagdĂ­j megfizetĂ©se az EgyesĂŒlet nyilvĂĄntartĂĄsba vĂ©telĂ©t követĂ” egy hĂłnapon belĂŒl esedĂ©kes.    


Az EgyesĂŒlet pĂĄrtolĂł tagja lehet az a termĂ©szetes vagy jogi szemĂ©ly, aki, vagy, amely az EgyesĂŒletet erkölcsileg vagy anyagilag tĂĄmogatja, ĂĄm szavazati joggal nem rendelkezik, nem vĂĄlaszthat Ă©s nem vĂĄlaszthatĂł. Az EgyesĂŒlet pĂĄrtolĂł tagjĂĄnak felvĂ©tele az ElnöksĂ©g hatĂĄskörĂ©be tartozik.    


Az EgyesĂŒlet tiszteletbeli tagja lehet az a termĂ©szetes szemĂ©ly, aki az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szociĂĄlis munka terĂ©n jelentĂ”s eredmĂ©nyeket Ă©rt el, vagy ennek fejlĂ”dĂ©sĂ©t segĂ­tĂ” kiemelkedĂ” tevĂ©kenysĂ©get folytat. Az EgyesĂŒlet tiszteletbeli tagjĂĄnak felvĂ©tele a KözgyĂ»lĂ©s hatĂĄskörĂ©be tartozik. A rendes Ă©s pĂĄrtolĂł tagok felvĂ©tele belĂ©pĂ©si nyilatkozat alapjĂĄn törtĂ©nik.  


A nyilatkozat bekĂŒldhetĂ” postai Ășton a következĂ” cĂ­mre 2 pld-ban: EgĂ©szsĂ©gĂŒgyben DolgozĂł SzociĂĄlis MunkĂĄsok OrszĂĄgos EgyesĂŒlete,1092 Budapest, Liliom utca 8. És miutĂĄn elkĂŒldted kĂ©rjĂŒk erĂ”sĂ­tsd meg a titkar@eudszm.hu email cĂ­men! A közgyĂ»lĂ©s hatĂĄrozata alapjĂĄn az egyesĂŒleti tagdĂ­j a 2016. Ă©vre is 3,000Ft.

Letölthető anyagok